داغ کردن شارژر من طبیعی است؟

چرا شارژر موبایل من داغ می‌کند

داغ کردن شارژر من طبیعی است؟

زمان مطالعه: 5 دقیقه

مقدمه

آیا تا به حال شارژر شما داغ شده است؟ آیا داغ کردن شارژر پدیده‌ای طبیعی است یا باید بیشتر بررسی شود؟ آیا مشکل داغ کردن شارژر فقط گریبان شما را گرفته است یا طبیعی است؟

ابتدا باید بررسی کنیم چه موقع داغ کردن شارژر عادی است و چه موقع غیر عادی!

ما در این مقاله به بررسی بسیار ریز و جزئی تر در این مورد پرداخته‌ایم؛ پیشنهاد می‌کنیم شما هم با ما همراه باشید. اکسسوری وارد کننده لوازم جانبی موبایل در تهران و از کشور چین.

چه زمانی داغ کردن شارژر طبیعی است؟

صد در صد زمانی که وسیله شما در خطر خاموش شدن یا نزدیک به آن است باید شارژ شود. اما در بعضی مواقع هنگام شارژ کردن وسیله خود ممکن است متوجه شوید دمای شارژر شما بالا رفته و گرم شده است. در این مورد باید گفت افزایش دمای شارژر به طوری که از 50 درجه سانتیگراد (122 درجه فارنهایت) بیشتر نشود طبیعی است.

این مسأله در مورد شارژرهایی که به پریز برق متصل هستند بسیار مشاهده می‌شود. دلیل آن هم این است که آداپتور، با برقی با ولتاژ 110 یا 220  ولت وسیله شما را شارژ می‌کند. در حال‌ی که تلفن همراه شما فقط 5 ولت را دریافت می‌کند.  در این حالت ممکن است گرمای زیادی در شارژ شما ایجاد شود. اگر به آداپتور شارژ خود نگاهی انداخته باشید داخل آن تراشه‌هایی را می‌بینید که بسیار نزدیک به هم هستند.

طراحان این آداپتورها به یک دلیل این تراشه‌ها را در کنار هم و نزدیک به پوشش پلاستیکی می‌سازند آن هم جلوگیری از داغ کردن شارژر و فرار گرمایی است. بنابراین احساس گرما در این نواحی از شارژر پدیده‌ای طبیعی است.

 چه زمانی داغ شدن وسیله، طبیعی نیست

اگر حس می‌کنید شارژر شما خیلی داغ است و با لامسه متوجه آن شدید حتماً آن را برای تعمیر نزد متخصص ببرید. در صورتی که گرما توسط دست قابل تحمل باشد این اتفاق طبیعی است در غیر این صورت ممکن است یک مشکل الکتریکی بسیار جدی وجود داشته باشد. در صورتی که دمای شارژر به حد غیر قابل تحمل برسد ممکن است مشکل از سمت شارژر یا وسیله شارژ شونده باشد.

در صورتی که شارژر خودرا با وسیله دیگری امتحان کنید و چنین مشکلی ایجاد نشود ایراد از گوشی یا وسیله شماست که باید سریعاً رسیدگی شود. اما در صورتی که مشکل از آداپتور شارژ باشد در بسیاری مواقع داغ کردن شارژر به دلیل ضعف آداپتور در تبدیل ولتاژ برق به ولتاژ مناسب تلفن همراه اتفاق می‌افتد. در صورتی که این مسأله مورد توجه قرار نگیرد تلفن یا باتری گوشی شما آسیب دیده و حتی ممکن است منفجر شود.

 در زیر ما به متداول ترین دلایل داغ کردن شارژر اشاره کرده‌ایم. امیدواریم برای شما کاربردی باشد و بتوانید تا حد لزوم از آسیب به وسیله خود بکاهید.

  • مشکلات کابل شارژ

اصلی‌ترین گناه در این مواقع متوجه کابل شارژ است. به همان میزان که خرید کابل فیک و نامناسب برای وسیله و باتری شما مضر است؛ خرید یک کابل اورجینال و مناسب منجر به حفظ سلامت باتری و آداپتور شارژ شما می‌شود.

  • شارژرهای غیر استاندارد

همان‌طور که بارها و بارها توصیه کردیم این بار هم تأکید می‌کنیم از شارژهای اورجینال و متناسب با ولتاژ وسیله خود استفاده کنید. این که شما هزینه کمی برای خرید یک شارژر ارزان صرف می‌کنید؛ دلیل بر پس انداز پولتان نیست! آداپتورهای شارژ غیر اصل و ارزان معمولاً از استاندارهای ساخت برخوردار نیستند. همیشه و همه جا توصیه می‌شود از آداپتورهای شارژ اصل با نام برند تجاری مناسب برای گوشی خود استفاده شود.

  • آداپتور شارژ معیوب

شارژر معیوب باید حتماً تعویض شود! وجود عیب و نقص حتی در آداپتورهای شارژ اورجینال نیز می‌تواند موجب داغ کردن شارژر شود. در صورتی که به سرعت متوجه نقص شارژر خود شوید سریع‌تر هم می‌توانید از بروز مشکل و هزینه‌های بیشتر بعدی جلوگیری کنید.

  • آداپتور شارژ ناسازگار

حتی اگر شارژر شما ترمینالی دارد که با درگاه ورودی دستگاه شما سازگار است باز هم دلیلی بر سازگار بودن آداپتور شارژ با وسیله شما نیست. آداپتور هم به لحاظ درگاه ورودی کابل و هم به لحاظ ولتاژ باید کاملاً با وسیله شما سازگار باشد.

  • شارژ کردن طولانی تلفن همراه

در صورتی که ساعت‌ها باتری گوشی خود را در حالت شارژ 100 درصد به پریز برق نگهدارید باتری و شاژرتان نابود می‌شود! از در شارژ نگهداشتن طولانی و رها کردن وسیله به ویژه در هنگام شب خودداری کنید.

  • قراردادن سطوح شارژ در هنگام شارژ بر روی بالشت یا پتو

سطوحی مانند بالشت، متکا و امثال آن ورود جریان هوا راه به وسیله شما را در هنگام شارژ محدود می‌کند. این عمل باعث به دام افتادن گرما در وسیله الکتریکی شما می‌شود. توصیه این است که شارژر را در هنگام عمل شارژ روی یک سطح تخت و صاف قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا از گردش جریان هوا در  وسیله خود اطمینان داشته باشید.

  • عملکرد نامطلوب دستگاه یا تلفن شما

در اثر عملکرد نامناسب وسیله شما ممکن است اتصال کوتاه و به تبع آن مشکلات الکتریکی فراوان ایجاد شود. همین امر باعث ایجاد مشکلات و داغ کردن شارژر شما نیز خواهد شد. در صورتی که مشکل فنی قابل حل نباشد باید تلفن همراه شما جایگزین شود.

  • ناهنجاری سیستم برق

عواملی مثل کم و زیاد شدن ناگهانی ولتاژ برق منطقه‌ای، قطع و وصل شدن برق و.. نوعی ناهنجاری تلقی می‌شود. ناهنجاری های الکتریکی نیز می‌تواند از عوامل داغ کردن شارژر شما باشد. این مورد به ندرت اتفاق می‌افتد اما در صورت بروز آن باید با یک فرد متخصص در ارتباط باشید.

  • گرد و غبار

گاهی اوقات اجتماع گرد و غبار در پورت شارژر شما می‌تواند باعث داغ کردن شارژر شود. شما با تمیز کردن هر چند روز یک بار پورت دستگاه و شارژر می‌توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

  •  استفاده از دستگاه در حالی که شارژ می‌شود

برای جلوگیری از افزایش کارکرد و گرم شدن گوشی، هنگام شارژ کردن حتماً سعی کنید موبایل خود را در حالت استراحت قرار دهید. در این حالت هیچ گونه فشاری به باتری موبایل و شارژر گوشی شما وارد نخواهد شد.

بنر کابل و شارژر

سخن پایانی

 همان‌طور که دیدید دلایل زیادی برای داغ کردن شارژر موبایل شما وجود دارد. ما در این مقاله به تعدادی از آن‌ها اشاره کردیم. در صورتی که مقاله برای شما مفید بود یا سوالی داشتید می‌توانید با نظرات سازنده خود راهگشای ما باشید. با ما در ارتباط باشید.

پخش عمده لوازم جانبی موبایل در فروشگاه عمده لوازم جانبی اکسسوری

✅ چه اتفاقی می‌افتد اگر شارژر موبایل زیاد داغ شود؟

آداپتور زیاد داغ شده، در اثر اتصال کوتاه ناشی از ناهنجاری‌های برقی می‌تواند به باتری موبایل آسیب جدی برساند.

✅ چرا آداپتور شارژ من داغ می‌شود؟

دلیل اصلی آن گرفتن ولتاژ از پریز برق و تبدیل به ولتاژ دلخواه گوشی موبایل یعنی چیزی در حد 5 ولت است.

✅ آیا یک آداپتور داغ شده می‌تواند آتش هم بگیرد؟

بله معمولاً سوئیچرها در اثر ورود بارگذرا یا افزایش سن از بین می‌روند اما بدون بار ممکن است به طرز وحشتناکی از کار بیوفتند.

1 دیدگاه

  • Junaid salimi پاسخ

    من چند روزی میشه شارژر موبایل خیلی داغ میشه گوشیم داغ نمیشه نمیدونم چرا اگه راه حلی داره لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم

    ۲۶ آذر ۱۴۰۰ در ۱۴:۲۹

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.بخش های ضروری با علامت (*) مشخص شده اند.